Main content

Datum: 08 maart 2024

Tijd: 10:00 - 12:00

Locatie:
't Vlot
Leopoldstraat 44, 2800 Mechelen

Organisatie: Herstelcafé Mechelen

Op vrijdag 8 maart 2024 organiseert Herstelcafé Mechelen weer een boeiende bijeenkomst, ditmaal met als thema “Gezond egoïsme?!”.

In een wereld die voortdurend om aandacht vraagt, is het idee van gezond egoïsme wellicht niet zo gek als het klinkt.

Prioriteit voor zelfzorg

Het thema benadrukt het belang van zelfzorg en het maken van keuzes die in lijn zijn met individuele behoeften en wensen. “Eh, hallo? Dit is jouw leven! Als jij niet voor jezelf kiest, wie moet het dan doen?” aldus de organisatoren. Gezond egoïsme houdt in dat je om jezelf geeft zonder anderen uit het oog te verliezen. Het gaat erom dat het zorgen voor jezelf en het maken van persoonlijke keuzes prioriteit krijgen in het leven, zonder daarbij anderen te schaden.

Begeleiding door Katrien & Jef

De bijeenkomst wordt geleid door ervaren begeleiders Katrien en Jef. Zij zullen de deelnemers begeleiden in het verkennen van dit thema en het bespreken van praktische manieren om gezond egoïsme toe te passen in het dagelijks leven.

Drankvoorziening

Water is gratis beschikbaar tijdens de bijeenkomst. Koffie en thee zijn verkrijgbaar voor 0,50 euro per consumptie. Het is ook toegestaan om eigen drank mee te brengen, met uitzondering van alcohol.


Herstelcafé Mechelen nodigt iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp van gezond egoïsme van harte uit om deel te nemen aan deze inspirerende bijeenkomst.

  • Deel deze pagina: