Main content

We streven er voortdurend naar om onze website te verbeteren, zodat we jou de beste gebruikerservaring kunnen bieden.

Daarom nodigen we je graag uit om deel te nemen aan onze enquête, zodat we jouw feedback kunnen verzamelen en onze website kunnen aanpassen aan jouw behoeften en verwachtingen.

Wat houdt de enquête in?

In deze enquête vragen we naar jouw ervaringen met onze website, jouw frequente bezoeken, de pagina’s die je het meest bezoekt, en jouw algemene tevredenheid en suggesties voor verbetering. Jouw (anonieme) antwoorden zullen ons helpen om de navigatie te verbeteren, de inhoud te optimaliseren en nieuwe functies toe te voegen die voor jou van belang zijn.

Hoe kan je deelnemen?

Het invullen van de enquête is eenvoudig en duurt slechts enkele minuten. Klik gewoon op de volgende link om naar de enquête te gaan: PsychoseNet Feedback.

Waarom is jouw feedback belangrijk?

Jouw feedback is van onschatbare waarde voor ons. Door jouw mening te delen, help je ons om een website te creëren die beter aansluit op jouw behoeften en die van anderen die op zoek zijn naar informatie over psychose en gerelateerde onderwerpen.

Bedankt voor jouw deelname!

We willen je bij voorbaat bedanken voor jouw tijd en moeite om onze enquête in te vullen. Jouw bijdrage zal een verschil maken en bijdragen aan een verbeterde website-ervaring voor alle bezoekers.

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@psychosenet.be.

  • Deel deze pagina: