Main content

Datum: 29 mei 2024

Tijd: 18:00 - 20:00

Locatie:
Muntpunt
Munt 6, 1000 Brussel

Website

Organisatie: HerstelAcademie

Stress kan een dubbele rol spelen in ons leven. Aan de ene kant kan het ons op een positieve manier vooruit duwen, maar aan de andere kant kan het ons ook verlammen in bepaalde situaties.

Hoe kunnen we omgaan met te veel stress? Hoe vermijden we stress en wat zijn de positieve eigenschappen ervan?

Inzichten en oplossingen

Tijdens de cursus ‘Stress, een Wankel Evenwicht’ gaan ze dieper in op de rol van stress in het dagelijks leven. Ze onderzoeken hoe stress je kan belemmeren en hoe je de balans kan vinden. De cursus biedt praktische inzichten en technieken om stress te verminderen en te voorkomen, terwijl ze ook de positieve aspecten van stress leren herkennen en benutten.

Wat te verwachten

Deze cursus is ontworpen om je te helpen beter te begrijpen wat stress is, hoe het werkt en hoe je het in je voordeel kunt laten werken. Door middel van interactieve sessies en praktische oefeningen leer je manieren om stress te beheersen en een gezonde balans te behouden in je dagelijkse leven.


Mis deze kans niet om je kennis over stress te verdiepen en te leren hoe je een evenwicht kunt vinden tussen de positieve en negatieve effecten ervan. Meld je aan en neem de eerste stap naar een meer gebalanceerd en stressvrij leven.

  • Deel deze pagina: