Main content

De redactie van PsychoseNet heeft 100 nieuwe definities verzameld over psychose en psychosegevoeligheid. Deze definities werden gebundeld in een leerzaam en vriendelijk boekje.

Het is opnieuw duidelijk, er bestaat niet één definitie van psychose.

Wat is psychose precies?

We vroegen mensen met ervaring, naasten en hulpverleners om hun definitie van psychose met ons te delen. Sommige definities over psychose vinden elkaar op inhoud, andere staan lijnrecht tegenover elkaar. Voor de ene persoon is een psychose een breuk met de realiteit, voor de ander is het een betekenisvolle spirituele ervaring.

Verzameld vertellen de definities een helder verhaal over psychose, over wat het is en hoe psychose wordt beleefd. De inhoud van dit boekje is bovendien een uniek verhaal over creativiteit, bewustzijn, trauma en over betekenis.

Taboe en stigma rond psychose elimineren

In crisis vallen alle handvatten weg. Medicatie zorgt er vaak voor dat je niet meer helder kan denken. Een boekje zoals dit is bijzonder waardevol om je door die eerste moeilijke periode te helpen. Het is éénvoudig, behapbaar en inhoudelijk krachtig. Al lezend ontdek je vooral dat je niet alleen bent.

Benieuwd naar het boekje 100 definities van psychose?

Wil je het boekje ontvangen in België? Het boekje kost 8 euro + 4,08 verzendkosten. Je kan het boekje bestellen door 12,08 euro over te schrijven via deze link. Vermeld zeker je adresgegevens. 

Wil je onze vzw extra steunen kan je doneren op dezelfde manier.

Ben je woonachtig in Nederland kan je een bestelling plaatsen bij onze collega’s via deze link

 

  • Deel deze pagina:

Reacties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *