Main content

Datum: 08 februari 2023

Tijd: 09:00 - 17:00

Locatie:
Kunstencentrum Vooruit
Sint-Pietersnieuwstraat 23, 9000 Gent

Website

Organisatie: Vlaams Herstelplatform

Uitnodiging 5de Vlaamse Hersteldag: 8 februari 2023 Kunstencentrum Vooruit, Gent | Multideskundigheid: petje af! Met meerdere petten op richting herstel.

Graag nodigen wij u uit voor de vijfde Vlaamse Hersteldag op 8 februari 2023 in het Kunstencentrum Vooruit in Gent. 

Mensen laten meespreken, meedenken en meedoen: het zorgt allemaal voor betekenisvolle verandering. Op 8 februari 2023 maken we tijd voor ontmoeting, gesprek, inspiratie en begeestering. 

Het thema van deze editie is multideskundigheid. Van ervaring, kennis over professionele deskundigheid en ervaringsdeskundigheid naar multideskundigheid. Als mensen hebben we elk verschillende levenservaringen van waaruit we denken, spreken en handelen. Als we ons bewust zijn van deze meerstemmigheid, kunnen we onszelf ook meer opstellen als medebetrokkene. Dit geeft ons allen de ruimte om zelf meer in onze kracht te staan én door anderen gezien te worden in onze sterkte.  

De hoofdsprekers zijn Jürgen De Fruyt (psychiater) en Liesbet De Kock (filosoof en klinisch psycholoog). En daarnaast hebben we een brede waaier aan bijdragen. Deze vindt u op de website www.hersteldag.be 

 

  • Deel deze pagina: