Main content

Datum: 27 juni 2024

Tijd: 20:00 - 21:00

Locatie:
Similes inloophuis Kempen
Stationstraat 60, 2300 Turnhout

Website

Organisatie: Similes

Op een speciale avond organiseert Similes een bijeenkomst voor lotgenoten waar ze openhartig met elkaar in gesprek gaan over hun ervaringen en de uitdagingen die ze tegenkomen als naastbetrokkene van een psychisch kwetsbaar persoon.

Dit is een waardevolle gelegenheid om je verhaal te delen, vragen te stellen of gewoon te luisteren naar anderen die in dezelfde situatie verkeren.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze bijeenkomst staan jouw ervaringen en zorgen centraal. Ze willen een veilige en ondersteunende omgeving creëren waar je vrij bent om te delen wat je bezighoudt. Vaak horen we dat het belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen, maar hoe doe je dat eigenlijk? En lukt dat wel in de praktijk? ze gaan samen op zoek naar antwoorden op vragen als:

  • Hoe kunnen we effectief tijd vrijmaken voor onszelf?
  • Welke strategieën kunnen we toepassen om beter voor onszelf te zorgen?
  • Hoe kunnen we balans vinden tussen zorgen voor onze geliefden en ons eigen welzijn?

Deze avond biedt een waardevolle kans om van elkaar te leren en steun te vinden bij lotgenoten.

Gespreksbegeleider

De bijeenkomst wordt begeleid door Leen Van Rooy, een toegewijde vrijwilliger van Similes. Leen heeft ruime ervaring in het begeleiden van groepen en begrijpt de unieke uitdagingen waar familieleden en naasten van psychisch kwetsbare personen mee te maken hebben. Haar betrokkenheid en deskundigheid zorgen voor een open en begripvolle sfeer waarin iedereen zich gehoord voelt.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze bijeenkomst of heb je specifieke vragen? Neem dan contact op met het Similes Inloophuis Kempen:

Kom en deel je verhaal

Of je nu je ervaringen wilt delen, op zoek bent naar antwoorden, of gewoon wilt luisteren naar de verhalen van anderen, je bent van harte welkom. Deze avond biedt een unieke kans om deel uit te maken van een ondersteunende gemeenschap en om samen te ontdekken hoe we beter voor onszelf kunnen zorgen terwijl we zorgen voor een geliefde met een psychische kwetsbaarheid.

  • Deel deze pagina: