Main content

Datum: 16 februari 2022

Tijd: 20:00 - 22:00

Locatie:
Ontmoetingsruimte 'De Klapper'
Antwerpsestraat 179, Mortsel

Website

HerstelVerdieping, een groep van ervaringsdeskundigen, van de Herstelacademie Antwerpen, wil via boekvoorstellingen het taboe omtrent psychische kwetsbaarheden doorbreken. Op 16 februari stelt Lotte Peeters haar boek Jong en kwetsbaar voor.

Korte inhoud

In Jong en kwetsbaar neem ik jullie mee in een proces en wil ik laten zien hoe psychisch kwetsbaar zijn plots je hele leven en dat van jouw omgeving op zijn kop kan zetten. Ik geef tips en info over eetstoornissen, depressie, angst en autisme en leg in mijn eigen woorden uit wat er nu juist achter het gedrag zit van iemand die hiermee worstelt.
Daarnaast laat ik ook anderen aan het woord, zodat je een breder beeld krijgt. Want iedere ervaring en ieders verhaal is anders en uniek, ook al zijn er overeenkomsten.

Wie is Lotte Peeters?

Zo’n tweeëntwintig jaar geleden werd ik kerngezond op deze wereld gezet. Een nieuw mensenleven in een stabiel gezin zonder financiële of andere moeilijkheden. Hét recept voor een lang en vooral heel gelukkig leven. In die illusie hebben mijn gezin en ik toch wel zo’n vijftien jaar geleefd. Tot niet alleen mijn mentale gezondheid, maar ook die van de rest van mijn gezin beetje bij beetje begon af te
brokkelen. Dat perfecte plaatje was plots niet meer. Ons leven leek niet langer op dat van de meeste andere mensen. En het proces dat ons te wachten stond, bleek veel zwaarder dan we ons hadden voorgesteld.


Deze is avond is gratis, maar inschrijven is gewenst via deze link of via herstelverdieping@gmail.com

Jong en Kwetsbaar kan je hier kopen

 
 
  • Deel deze pagina: