Main content

Datum: 04 oktober 2023

Tijd: 19:30 - 21:00

Locatie:
Theater Vooruit
Sint-Bavoplein 17, 2530 Boechout

Website

Organisatie: Ontmoetingshuis de Vlonder (Zorggroep Mulitversum)

Vanuit verwondering over wat haar plots overkwam, deelt Leen Verhaert haar verhaal rond een acute psychose en hulpverlening. Ze begon te schrijven om te ventileren over deze verwarde episode. Het samenstellen en verwoorden van de incoherente gebeurtenissen mondde uit in het boek ‘Zintuig verzint’. Doorheen ‘Zintuig verzint’ gaat Leen uitvoerig in gesprek met Psychose. Ze leren elkaar kennen, ze tasten af, ze discussiëren en durven overleggen. Ze strijden, ze dagen elkaar uit en soms werken ze onverwacht samen.

In dit boek en tijdens deze lezing deelt Leen haar verhaal om taboe en stigma rond psychose te doorbreken en een boodschap van hoop te verspreiden. Er is ruimte om na de lezing in gesprek te gaan met Leen.

Wie is Leen Verhaert? 

Leen is coördinator en webredacteur van Psychosenet.be, een website gericht op het informeren over psychische kwetsbaarheid in het algemeen en over psychose in het bijzonder. Leen is ook spreker, schrijver en coach. Haar persoonlijk verhaal vind je op www.leenverhaert.be. Haar boek kan worden aangekocht via Leen’s website of op de avond zelf tegen verminderde prijs van 20 euro.

Gratis event, maar gelieve uw aanwezigheid te bevestigen via daan.simons@multiversum.broedersvanliefde.be

Deze lezing wordt georganiseerd door Ontmoetingshuis de Vlonder (Zorggroep Multiversum) in het kader van de 10-daagse van de geestelijke gezondheid. Tijdens deze periode wordt het belang van geestelijke gezondheid en veerkracht in de kijker gezet om psychische kwetsbaarheid bespreekbaar te maken en het taboe er rond te doorbreken. #samenveerkrachtig

Meer info: www.samenveerkrachtig.be
Zin in meer? www.boechout.be of https://multiversum.care/10-daagse-van-de-geestelijke-gezondheidszorg/

Mogelijk gemaakt met de steun van gemeente Boechout en LOGO Antwerpen.

  • Deel deze pagina: