Main content

Datum: 11 november 2020

Tijd: 10:00 - 16:00

Locatie:
De Link/herstelacademie
Antwerpsestraat 179, Mortsel

Website

Elke woensdag is er een open huis.

Samen met ervaringswerkers lanceert herstelacademie Antwerpen een nieuw project: een open huis waar je terecht kan met jouw vragen rond je psychisch herstel (of dat van een naaste). Een goeie babbel met een ervaringsdeskundige kan jouw vragen in een ander licht zetten.

Ben je de muren om je heen een beetje beu? Wil je jouw verhaal over je herstel en omgaan met je psychische kwetsbaarheid eens kwijt ? Dan ontvangen de ervaringswerkers je voortaan elke woensdag op de herstelverdieping van De Link, Antwerpsestraat 179, Mortsel.
De ervaringswerkers bieden geen therapeutische gesprekken maar wel een luisterend oor in jouw zoeken naar herstel. Dit aanbod wil alvast een opstapje zijn naar een ruimer project waar ervaringswerk en herstel voorop staan.

Elke woensdag hanteren we een opendeur. Maar, omwille van corona maatregelen kunnen we een beperkt aantal bezoekers ontvangen. Toch graag een afspraak? Dat kan. Contacteer antwerpen@herstelacademie.be of telefonisch 0474.88.59.35 (dinsdag, woensdag en donderdag).

  • Deel deze pagina: