Main content

Datum: 07 oktober 2023 08 oktober 2023

Tijd: 08:00 - 22:00

Locatie:
PZ Sint-Alexius
Grimbergsesteenweg 40, 1850 Grimbergen

Website

Organisatie: Similes

Te Gek!? organiseert op zaterdag 7 en zondag 8 oktober 2023 de eerste Open Geestdagen. Ook PZ Sint-Alexius Grimbergen doet mee aan de Open Geestdagen en zet haar deuren open op zaterdag 7 oktober. Ben je benieuwd hoe het eraan toe gaat achter de deuren van PZ Sint-Alexius Grimbergen? Kom langs en ontdek het zelf dankzij de vele boeiende activiteiten!

Zo organiseren zij een lekkere en informatieve markt samen met het netwerk van Similes, een stigma-vrije ruimte en kan je zelf ook eens proeven van hun therapeutische sessie. Dit alles gaat door op hun prachtige domein te Grimbergen.

Interesse? Alle info op www.opengeestdagen.be/PZSint-Alexius en Psychiatrisch Ziekenhuis Sint-Alexius te Grimbergen (alexiusgrimbergen.be).

De Open Geestdagen zijn een initiatief van Te Gek!? in samenwerking met Zorgnet-Icuro. Similes zal er natuurlijk ook zijn met heel haar jaarprogramma en voor de inschrijvingen op het nieuwe project PROSPECT, een vorming die zich richt op de noden van familie en vrienden. Dat kan iedereen zijn die een informele zorgrelatie heeft of gehad heeft met iemand met een psychisch probleem.

  • Deel deze pagina: