Main content

Datum: 16 februari 2023

Tijd: 18:00 - 21:00

Locatie:
Museum Dr. Guislain
Jozef Guislainstraat 43B, 9000 Gent

Website

Organisatie: Similes

Similes nodigt je graag uit voor de boekvoorstelling van ‘Het komt voor in de beste families‘, een boek over samen leven met een naaste die psychische problemen heeft. Je bent welkom op donderdag 16 februari om 18u00 in Museum Dr. Guislain in Gent.

Een aanrader voor iedereen met een betrokkenheid

Dit boek is geschreven voor en door familie van mensen met een psychische aandoening. Het helpt ook iedereen in de ruimere omgeving (vrienden, collega’s, buren…) en hulpverleners om beter om te gaan met naastbetrokkenen. Het boek wil naasten leiden naar herstel, dankzij praktische handvaten en persoonlijke verhalen. Je vindt er erkenning in en hoop.

Programma boekvoorstelling

Tijdens deze avond interviewt presentator Jan Hautekiet auteur Griet Frère en Veerle Aendekerk, algemeen directeur Similes. Ook psychiater Dirk De Wachter neemt het woord.

De voorstelling wordt muzikaal opgeluisterd door ‘Thuis’-acteur Mathias Vergels die in het najaar van 2023 in het kader van de Open Geest tournee van Te Gek!? toert met de gelijknamige voorstelling gebaseerd op het boek. Aansluitend nodigt Similes je graag uit voor een feestelijke receptie.

Je kan een exemplaar van het boek aankopen tijdens de boekvoorstelling!

Schijf je hier gratis in!

Kan je er niet bij zijn?

Reserveer nu je boek en ontvang in februari als eerste een exemplaar thuis aan de promoprijs van € 20 mét gratis verzending.

Reserveer hier!


De auteur, Griet Frère, heeft een ouder met een psychische kwetsbaarheid en legde zelf een weg af om die ervaring een plaats te geven in haar eigen leven. Naast ervaringsdeskundige is Griet stafmedewerker vorming bij Similes.

  • Deel deze pagina: