Main content

Auteur: Andy Buyst

Uitgever: Paris Books

“Liever zot dan zombie” is een rauw, openhartig en hoopgevend boek van Andy Buyst, een kunstenaar en schrijver die zijn persoonlijke ervaring met psychose en de westerse geestelijke gezondheidszorg deelt.

In dit boek vertelt hij over zijn reis van opvoeder met 12 jaar ervaring tot “geesteszieke patiënt” na twee gedwongen opnames in de psychiatrie. Het verhaal van Buyst gaat echter niet alleen over zijn worstelingen, maar ook over hoe hij van alles een leerervaring maakte en het project Stigmartha in de wereld zette. Het boek is een prachtig getuigenis van de kracht van de menselijke geest, en hoe men licht kan vinden aan het einde van de tunnel.

Samenvattend is “Liever zot dan zombie” een krachtig boek dat de lezer meeneemt op een reis van zelfontdekking en acceptatie. Het verhaal van Buyst getuigt van de veerkracht van de menselijke geest en de kracht van persoonlijke groei. Het boek is zowel rauw als mooi, en het biedt hoop en inspiratie voor mensen die worstelen met psychische problemen. Als u op zoek bent naar een boek dat uw hart en ziel zal raken, dan is dit er een om te lezen.

  • Deel deze pagina: