Main content

In de week van 18 tot 24 mei zullen er in het kader van Psychose Awareness Day elke avond om 20.00 uur live gesprekken met (ervaringsdeskundige) experts uitgezonden worden op www.psychosenet.nl en psychosenet.be, waarna de uitzending terug te kijken is op deze websites. 

Wat kun je tijdens deze uitzendingen verwachten?

Hoewel het programma nog niet helemaal vast staat, zullen een aantal sprekers en thema’s zeker niet ontbreken. Zo zullen Jim van Os en Bram Bervkens terugkijken op de 6 jaar geleden gelanceerde campagne ‘Schizofrenie Bestaat Niet’ en zal Jerry Allon in gesprek gaan met Esther van Duin. Esther is neurowetenschapper, gepromoveerd op onderzoek naar het 22Q11-deletie syndroom en psychose. Daarnaast zullen Stijn Vanheule en Leen Verhaert ingaan op de existentiële betekenis van psychose. Zodra meer bekend is over de invulling van het programma, zult u dat op deze plaats kunnen lezen.

Zet het vast in uw agenda! Vanaf maandag 18 mei tot en met zondag 24 mei om 20.00 uur: LIVE De Psychose Awareness Day Dialogen op psychosenet.nl en psychosenet.be. 

Psychose Awareness Day Nederland is een initiatief van het Netwerk Vroege Psychose in samenwerking met het Rob Giel Onderzoek centrum, PsychoseNet, Mind Ypsilon, Anoiksis, Samen Sterk zonder Stigma, Stichting Socialrun, Kenniscentrum Phrenos, en Hamlett.

  • Deel deze pagina:

Reacties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *