Main content

Sessies vinden plaats op dinsdagvoormiddag enkel op afspraak.

Een sessie duurt 45 minuten.
Kosten per sessie: €55.


In-Spraak is niet zomaar een naam; het vertegenwoordigt een praktijk die gericht is op het verkrijgen van inspraak wanneer het horen van stemmen een bron van lijden wordt.

Bij In-Spraak begrijpen ze dat het horen van stemmen een uitdaging kan zijn, ongeacht hoelang dit al plaatsvindt. Gelukkig hebben ze effectieve tools om samen aan de slag te gaan. Stemmen hebben een boodschap, hoe vreemd dat ook mag klinken, en hun doel is om samen met jou deze boodschap te ontrafelen.

Een belangrijk instrument in hun aanpak is het “Maastrichts interview,” een vragenlijst ontwikkeld door Professor Romme en S. Escher. In 3 tot 5 sessies van elk 45 minuten verkennen ze samen jouw ervaringen, vullen jullie de vragenlijst in en bespreken jullie de resultaten. Het is een gezamenlijk proces, want het invullen van de vragenlijst in je eentje is niet aan te raden.

Hoewel niets gegarandeerd kan worden over het volledig verdwijnen van de stemmen, streven ze naar een leven waarin je leert omgaan met deze stemmen. In-Spraak is hier om je te ondersteunen op deze ontdekkingsreis naar herstel. Een leven waarin je weer controle krijgt en in staat bent om betekenisvol om te gaan met je ervaringen.

Bekijk hier hun website!

  • Deel deze pagina: