Main content

Dompel jezelf in mei en juni 2024 bij dageraad onder in de betoverende wereld van de Griekse tragedie. Welkom bij ALL GREEKS, het onmisbare gratis stadsfestival vol cultureel vuurwerk.

Een volledig gratis festival. Alle voorstellingen vinden plaats in de publieke ruimte van Gent, vaak bij zonsopgang, precies zoals de oude Grieken het deden. Toeschouwers zijn vrij om te komen en gaan wanneer ze willen.

Waarom Griekse tragedies nooit de kans krijgen om te verstoffen (de Tijd)

“Athene ligt de komende weken in Gent, waar het openluchtfestival All Greeks bijna elke ochtend bewerkingen van Griekse tragedies serveert. Ruim 2.500 jaar later hebben de verhalen over oorlogen en kindermoorden nog evenveel aantrekkingskracht.” …

PsychoseNet is van de partij

Op zondag 19 mei op de site van Dr. Guislain vertegenwoordigt Leen Verhaert, coördinator van PsychoseNet de stem van de ervaringsdeskundige. Vanuit haar ervaring met psychose reflecteert ze samen met collega-ervaringsdeskundige, met een theatermaakster en een journaliste over waanzin . Wanneer heeft waan zin? Kan een waan ook scheppend zijn? Hoe gaat waan aan alle zin voorbij? Wat leren we van Herakles’ waanzin?

Welkom!

 


Kijk snel naar de kalender en pik een voorstelling mee

Je vindt alle informatie terug op de website van All Greek Festival

  • Deel deze pagina: