Main content

Op 14 oktober 2023 werd een opmerkelijk boek uitgebracht, met als titel “Dis-functioneel“.

Dit werk, geschreven door Véronique Vande Woestyne, is veel meer dan zomaar een boek. Het is een diepgaand en aangrijpend ervaringsverhaal dat de lezer meeneemt op een reis door de donkere en mysterieuze werelden van trauma, wanen en dissociatieve identiteitsstoornis (DIS).

Het boek onthult het levensverhaal van een vrouw die jarenlang met een trauma heeft geworsteld en op veertigjarige leeftijd voor het eerst geconfronteerd wordt met wanen, culminerend in een verwoestende psychose.

De auteur

Om het boek “Dis-functioneel” beter te begrijpen, is het belangrijk om te weten wie de auteur, Véronique Vande Woestyne, is. Als ervaringsdeskundige deelt ze haar persoonlijke reis door trauma en psychische kwetsbaarheden. Deze kwetsbare en eerlijke benadering maakt het boek des te aangrijpender. De lezers krijgen een kijkje in haar diepste gedachten en gevoelens, en ze worden uitgenodigd om met haar mee te gaan op deze bijzondere en emotionele reis.

De impact van “Dis-functioneel”

Dit boek is meer dan alleen een getuigenis. Het is een kans voor lezers om te begrijpen wat mensen met psychische kwetsbaarheden doormaken. Het biedt een menselijk perspectief op deze complexe problemen en breekt het stigma dat er vaak mee gepaard gaat. “Dis-functioneel” is een uitnodiging om empathie te tonen, begrip te vergroten en open gesprekken over psychische gezondheid aan te moedigen.

  • Deel deze pagina: