Main content

UITNODIGING VOOR DEELNAME AAN EEN ONDERZOEK OMTRENT PERSOONLIJK HERSTEL BIJ MENSEN MET EEN PSYCHOTISCHE KWETSBAARHEID

    • Heb jij de diagnose psychosespectrumstoornis?
    • Voel je jezelf hersteld en verblijf je momenteel niet in een klinische/residentiële setting?
    • Ben je tussen 18 en 65 jaar oud?

Wil je graag vertellen over jouw herstel?

Contacteer Katia De Lamper via Katia.Delamper@UGent.be

Hoe gaat het in zijn werk?

Er vindt een eerste verkennend gesprek plaats via mail. Hierin ga ik na of je in aanmerking komt voor deelname aan de studie.

Vervolgens ontvang je per post een document om jou te informeren over de studie (geïnformeerde toestemming), waarover je desgewenst nog meer uitleg kan krijgen. Dit document dient achteraan ondertekend en teruggestuurd te worden in de bijgeleverde gefrankeerde envelop. Dit is een belangrijke en noodzakelijke stap in het proces.

Eenmaal ik dit document ondertekend heb ontvangen, nodig ik jou uit om deel te nemen aan een interview over jouw herstel bij psychose en kunnen we een voor jou gepast moment plannen.

Als deelnemer kies je zelf bij welke communicatievorm (face-to-face, videochat of chat) van het interview je het meest comfortabel voelt. Het interview duurt ongeveer één tot anderhalf uur.

Privacy

Alle informatie die in het kader van dit onderzoek wordt verzameld, wordt ten allen tijde strikt vertrouwelijk behandeld en verwerkt. Dit onderzoek kreeg positief advies van de Ethische Commissie van het UZ Gent en de UGent.


Meer weten/deelnemen?  Katia.Delamper@UGent.be

  • Deel deze pagina: