Main content

Er zijn een aantal verbeterpunten in de Geestelijke Gezondheidszorg, maar er lopen ook heel wat zaken goed. Wie zijn die hulpverleners die elke dag het verschil voor jou maken? Psychosenet zet ze in de bloemetjes.

Psychosenet bevroeg 400 cliënten naar hun ervaring met hun diagnose. Uit die bevraging kwamen een aantal pijnpunten aan het licht. Zo werd aangegeven dat de cliënt en zijn familie vaak nog te weinig betrokken worden bij de diagnosestelling.

De Morgen berichtte hier uitgebreid over.

Een slag in het gezicht van heel wat hulpverleners die zich niet in de resultaten herkende.

Psychosenet wil niet alleen onder de aandacht brengen wat er niet zo goed gaat, maar ook inspirerende voorbeelden in de kijker zetten. Daarom zijn we op zoek naar die inspirerende hulpverleners.

Welke psychiater, psycholoog, verpleegkundige, sociaal werker,… hulpverlener maakte voor jou het verschil? Laat het ons weten via info@psychosenet.be. Wij nemen contact met je op en maken er een mooi verhaal van.

3 hulpverleners krijgen ook echt een bosje bloemen van ons, in jouw naam.

Wil je het wat kleinschaliger aanpakken, dan kan je ook een dank je wel kaartje vinden op onze site. Stuur het (digitaal) naar je hulpverlener en vertel ook hoe het met je gaat. Hulpverleners horen vaak alleen van je als het niet goed gaat.

Schrijf dus dat kaartje, geef een seintje en zet ze even in de bloemetjes, want één hulpverlener maakt het verschil.

  • Deel deze pagina: