Main content

We zijn verheugd om aan te kondigen dat PsychoseNet België nu ook actief is op TikTok!

Op ons nieuwe kanaal zullen we waardevolle content delen over mentale gezondheid, tips en advies bieden, en persoonlijke verhalen belichten. Volg ons op TikTok voor de laatste updates, informatieve video’s en inspirerende verhalen.

Oproep aan onze community: deel jouw herstelverhaal

Heb jij een persoonlijk herstelverhaal dat je wilt delen? We nodigen je uit om een video te maken en jouw unieke ervaring met ons te delen. Je verhaal kan anderen inspireren en ondersteunen in hun eigen herstelproces. Als je liever hebt dat iemand langskomt om de video samen met jou te maken, laat het ons weten. We komen graag langs om jouw verhaal op te nemen.

Stuur ons jouw feedback en aanbevelingen

We staan ook open voor feedback! Heb je ideeën, suggesties of wil je je ervaring met PsychoseNet delen? Maak een korte video en stuur deze naar ons.

Hoe video’s in te zenden

Stuur jouw video’s in via e-mail naar freya@psychosenet.be. We kijken ernaar uit om jouw verhaal en feedback te ontvangen en te delen op ons TikTok-kanaal.

Volg ons en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste video’s en updates door ons te volgen op TikTok. Samen kunnen we een verschil maken en meer bewustzijn creëren over mentale gezondheid.


Volg ons op TikTok: @psychosenet
E-mail voor video inzendingen: freya@psychosenet.be

  • Deel deze pagina: