Main content

Heb je nog een paar uurtjes over die je als vrijwilliger graag zinvol spendeert? Dan ben je heel erg welkom om Ups & Downs administratieve ondersteuning te bieden en te solliciteren voor deze vacature!

Takenpakket

Als vrijwilliger bij Ups & Downs zul je onder andere verantwoordelijk zijn voor het opmaken en beheren van de ledenlijst en het verzenden van brochures. Het takenpakket kan eventueel gaandeweg ook uitgebreid worden, mocht je daar belangstelling en ook de nodige communicatieve vaardigheden voor hebben. Denk hierbij aan taken zoals het updaten van de website, meeschrijven aan ons tijdschrift, maar dit is zeker geen must.

Jouw profiel

  • Je bent vertrouwd met werken op een pc en met MS Office in het bijzonder (Word, basics van Excel).
  • Je levert nauwkeurig werk af.
  • Communicatieve vaardigheden zijn geen must maar mooi meegenomen.
  • Je bent naaste van een persoon met een psychische kwetsbaarheid.

Wanneer en waar

Gemiddeld zal je 2 tot maximaal 4 uur per week aan deze vrijwilligersfunctie besteden. De uren zijn vrij te kiezen, wanneer het je past. Aangezien Ups & Downs niet gesubsidieerd wordt en geen eigen kantoren heeft, kun je vanuit huis werken. Een eigen pc is daarbij noodzakelijk.

Wat kunnen wij bieden

Als vrijwilliger bij Ups & Downs kom je terecht in een geëngageerd en gedreven team dat jou de nodige ondersteuning biedt. Je zult boeiende contacten opdoen en een inspirerende omgeving ervaren waar je veel levenswijsheid kunt vergaren.

Vragen?

Voor eventuele vragen kun je mailen naar info@upsendowns.be.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan je motivatiemail naar het dagelijks bestuur via db@upsendowns.be. Vermeld in je mail alsjeblieft je motivatie, werkervaring en je betrokkenheid bij psychische kwetsbaarheid. (M.a.w. heb je een partner, ouder, kind… dat psychisch kwetsbaar is? Dat laatste hoeft niet per se bipolariteit te zijn.)

  • Deel deze pagina: