Main content

Freya Spillemaeckers is studente Master in Social Media Communications aan Dublin City University, Ierland. Voor haar masterproef onderzoekt ze het verband tussen sociale media en psychopathologie. 

Freya is op zoek naar inzichten van professionals, bijvoorbeeld ‘wat vindt u van het effect van sociale media op de geestelijke gezondheid van cliënten?’

Op zoek naar professionals uit de GGZ die even tijd willen vrij maken om…

Freya nodigt professionals uit voor een kort online semi-gestructureerd interview. Als u beschikbaar bent voor een interview, gelieve haar te laten weten wanneer het voor u schikt via freya.spillemaeckers2@mail.dcu.ie

Mocht het niet lukken om mee te doen aan het interview wegens tijdgebrek, kan u deze korte online vragenlijst invullen van ongeveer 10 minuten. 

Tot slot, mocht u andere organisaties of mensen kennen die interesse hebben in het deelnemen aan dit onderzoek, stuur hen deze post aub door. Alvast heel erg bedankt!


Gezien het feit dat het onderzoek en eindwerk in het Engels worden geschreven zou het makkelijker zijn als het interview/de vragenlijst in het Engels kan worden afgenomen. Wilt u toch liever dat het interview wordt afgenomen in het Nederlands dan kan dat. Ook de Nederlandse vragenlijst invullen, is mogelijk.

  • Deel deze pagina: