Main content

Heeft u zelf psychische klachten (gehad) of heeft u een familielid of iemand in uw omgeving met psychische klachten, dan nodigen wij u uit om deel te nemen aan de IMMERSE-studie.

Project om geestelijk gezondheidszorg te verbeteren

De IMMERSE studie is een Europees onderzoeksproject dat als doel heeft om de geestelijke gezondheidszorg te verbeteren door middel van een smartphone app. Met die app kan de zorggebruiker nauwer betrokken worden bij de behandeling, en kan de behandeling beter afgestemd worden op de noden van ieder individu.

Momenteel wordt de app ontwikkeld en u kan ons daarbij helpen!

Wij hechten veel belang aan uw mening. Daarom nodigen wij u graag uit om deel te nemen aan onze studie, die bestaat uit een online vragenlijst en/of een persoonlijke interview. Voor meer informatie nodigen we u uit om onze flyer te lezen.

Vragenlijstonderzoek

Indien u wenst deel te nemen aan het vragenlijstonderzoek (deel A), dan kan dat via deze link: IMMERSE vragenlijst.

Interview

Indien u wenst inschrijven voor een interview (deel B), dan kan dat via deze link: IMMERSE interview. Voor uw bijdrage aan het interview krijgt u een vergoeding van 10 Euro, alsook eventuele reiskosten worden vergoed.

We hopen dat u ons wil helpen en kijken uit naar uw reactie,

Het IMMERSE-onderzoeksteam KU Leuven

Prof. Inez Germeys, dr. Glenn Kiekens, Lena de Thurah, Rafael Bonnier


Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met het onderzoeksteam op het e-mailadres immerse@kuleuven.be of op het telefoonnummer +32(0)16/71.35.09

  • Deel deze pagina: