Main content

Ups & Downs vzw heeft de zelfzorggids “Alles wat je moet weten over bipolariteit” gelanceerd, een waardevolle informatiebron voor individuen met een bipolaire stoornis en hun naastbetrokkenen.

De gids benadrukt het belang van zelfzorg als cruciaal element bij het leren leven met bipolariteit. Het biedt gedetailleerde informatie over de stoornis, behandelingsopties en praktische zelfmanagementtips.

De samenwerking met professionals, waaronder onafhankelijke psychiaters Dr. Luk Beelaert en Dr. Sabien Wyckaert, garandeert betrouwbare en toegankelijke informatie.

Ups & Downs vzw streeft ernaar patiënten en naastbetrokkenen te ondersteunen in het verwerkingsproces en herstel, met inzichten en ervaringen van mensen die zelf met bipolariteit leven.

De zelfzorggids, een mijlpaal in het begrip van bipolariteit, is beschikbaar voor het publiek via de download knop op deze pagina.

Het biedt een waardevolle bron voor iedereen die betrokken is bij de zorg voor mensen met een bipolaire stoornis, en draagt bij aan een groter begrip en empathie voor deze complexe psychische kwetsbaarheid.

  • Deel deze pagina: