Main content

Fout. De kaart-ID (4) bestaat niet

[vc_row height=”nopadding”][vc_column width=”1/1″][vc_empty_space][vc_single_image images=”30″ align=”center” alt=”Ervaringswerk” link=”https://www.psychosenet.nl/ervaringswerk” onclick=”custom_link”][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][/vc_row][vc_row height=”tiny”][vc_column width=”1/4″][vc_empty_space height=”50px”][vc_empty_space height=”62px”][vc_widget_sidebar sidebar_id=”ervaringswerk”][vc_empty_space height=”16px”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_empty_space height=”16px”][heading header_align=”left”]Locaties crisiskaartconsulenten[/heading][lead align=”left”]Op onderstaande kaart vind je een overzicht van de crisiskaartconsulenten in Nederland. Samen met een consulent kun je een crisisplan maken waarin wordt beschreven wat voor jouw belangrijk is in geval van een (psychische) crisis.[/lead][vc_empty_space height=”16px”][vc_empty_space height=”16px”][vc_column_text][/vc_column_text][vc_empty_space][heading header_type=”h2″ header_align=”left”]Meld een crisiskaartconsulent aan[/heading][vc_empty_space height=”16px”][contact-form-7 id=”12743″][vc_empty_space][panel title=”Crisiskaart® in het kort”][vc_column_text]

  • Is voor en van mensen met min of meer ernstige psychische problemen die gevoelig zijn voor een psychische crisis. Het is een klein persoonlijk document dat opgevouwen in een portemonnee past, zodat iemand de kaart altijd bij zich kan dragen.
  • Is een samenvatting van een crisisplan, dat 7 maal 24 uur opvraagbaar is en beschrijft hoe er bij (dreigende) crisis gehandeld moet worden door alle betrokken partijen; hulpverleners, cliënt en omgeving. Alle betrokken partijen ondertekenen het crisisplan.
  • Kan een psychische crisis en een (gedwongen) opname voorkomen, verbetert de kwaliteit van de hulpverlening en is een instrument bij uitstek waarmee cliënten hun eigen regie kunnen versterken.
  • Wordt opgesteld met ondersteuning van een onafhankelijke ervaringsdeskundige consulent.

[/vc_column_text][/panel][vc_empty_space height=”16px”][/vc_column][/vc_row]

  • Deel deze pagina: