Main content

Deze vragenlijst meet de mate waarin je last hebt van depressieve gevoelens aan de hand van 8 vragen. Klik het getal aan dat past bij hoe jij je de afgelopen week gevoeld hebt. Denk niet te lang na over een antwoord, de eerste reactie is meestal de beste.

0 = Nooit
1
= Soms
2
= Vaak
3
= Bijna altijd

[depressie_lijst]

 

Uitleg score

Score: < 0.50
De mate waarin je de afgelopen week depressieve gevoelens hebt gehad is laag in vergelijking tot de referentiegroep van mensen met een psychose die hiervoor in behandeling zijn. Je had geen of weinig depressieve gevoelens.

Score: 0.50-0.88
De mate waarin je de afgelopen week depressieve gevoelens hebt gehad is laag tot gemiddeld in vergelijking tot de referentiegroep van mensen met een psychose die hiervoor in behandeling zijn.

Score: 0.89-1.25
De mate waarin je de afgelopen week depressieve gevoelens hebt gehad is gemiddeld tot hoog in vergelijking tot de referentiegroep van mensen met een psychose die hiervoor in behandeling zijn.

Score: > 1.25
De mate waarin je de afgelopen week depressieve gevoelens hebt gehad is hoog in vergelijking tot de referentiegroep van mensen met een psychose die hiervoor in behandeling zijn. Je had veel depressieve gevoelens.


Het kan helpen bij je herstel om de uitkomsten te bespreken met iemand die je vertrouwd, bijvoorbeeld je hulpverlener. 

  • Deel deze pagina: