Main content

Op 28 april 2022 organiseert PsychoseNet België in Gent een vertoning van de film Blue Monday aangevuld met een panelgesprek over psychose. Door en voor mensen met een psychose-gevoeligheid. En voor iedereen die op de één of andere manier betrokken is of gewoon meer wil weten over het enigma psychose.

Bekijk hier alvast de trailer:

Blue Monday is een documentaire van de Nederlandse filmmaker en psychologe Ingrid Kamerling. De drie hoofdpersonnages die ze volgt, worstelen met psychotische belevingen en proberen deze een plek te geven in hun leven. Zoiets gaat met vallen en opstaan, maar levert ook verrassende wendingen op, waardoor hun belevingen plots niet meer zo absurd zijn.

De kijk op psychosegevoeligheid moet veranderen

De vertoning duurt ongeveer een uur en wordt gevolgd door een panelgesprek waar ondermeer Ingrid Kamerling en één van de hoofdpersonages uit de film aan deelnemen. Ook webredacteur en ervaringsdeskundige Leen Verhaert zit in het panel. Stijn Vanheule, hoogleraar klinische psychologie en psychoanalyse aan UGent modereert.


Inschrijven kan door 5 euro te storten via deze weg met de mededeling ‘Blue Monday’. De donaties zijn ten voordele van de vzw PsychoseNet België. Via mail zal u een bevestiging ontvangen van uw inschrijving.

We hopen jullie in grote getale te mogen ontvangen!

Team PsychoseNet

Datum: 28 april 2022
Uur: 19u-21u.
Locatie: UGent auditorium UFO, Sint-Pieternieuwstraat 33, Gent

  • Deel deze pagina:

Reacties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *