Main content

Datum: 29 juni 2024

Tijd: 18:00 - 23:59

Locatie:
Zorgboerderij de Gooikenshoeve
Gooiken 3, 9940 Evergem

Website

Organisatie: Zorgboerderij de Gooikenshoeve

Op 29 juni om 18 uur organiseert Zorgboerderij de Gooikenshoeve een gezellige barbecue. PsychoseNet wil dit bijzondere evenement graag onder de aandacht brengen.

Zorgboerderijen zoals de Gooikenshoeve spelen een cruciale rol in het bieden van een rustgevende en ondersteunende omgeving voor mensen met psychische kwetsbaarheden.

Een feestelijke samenkomst

De barbecue, die plaatsvindt op de prachtige locatie van de Gooikenshoeve, belooft een avond vol gezelligheid, heerlijk eten en betekenisvolle ontmoetingen. Het is een perfecte gelegenheid voor de deelnemers om te ontspannen, nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van de warme zomeravond.

De belangrijke rol van zorgboerderijen

Zorgboerderijen zoals de Gooikenshoeve bieden een veilige haven voor mensen die behoefte hebben aan een stabiele en ondersteunende omgeving. De boerderij combineert zorg met het dagelijkse werk op de boerderij, wat een gevoel van voldoening en structuur biedt aan de deelnemers. Dit model helpt bij het bevorderen van geestelijke gezondheid en welzijn.

Meer over de Gooikenshoeve

Voor degenen die meer willen weten over Zorgboerderij de Gooikenshoeve, biedt onze eerdere publicatie een diepgaand overzicht van hun werk en de impact ervan op de gemeenschap. Lees meer in ons vorige artikel.

Doe mee en ondersteun

PsychoseNet nodigt iedereen uit om deel te nemen aan deze speciale barbecue en de Gooikenshoeve te steunen in hun belangrijke werk. Het evenement is een kans om samen te komen, te genieten van lekker eten en een positieve bijdrage te leveren aan de gemeenschap. Voor meer details over het evenement en hoe u kunt deelnemen, kunt u terecht op de evenementenpagina van de Gooikenshoeve.

  • Deel deze pagina: