Main content

Datum: 28 maart 2024

Tijd: 18:30 - 22:00

Locatie:
Congrescentrum De Kleiput
Stationsstraat 22c, 2570 Duffel

Website

Organisatie: Ups & Downs

Op donderdagavond 28 maart 2024 nodigt Ups & Downs je uit om deel te nemen aan een speciale filmvoorstelling ter ere van World Bipolar Day.

In samenwerking met UPC Duffel, het Kenniscentrum Bipolaire Stoornissen (KenBiS) en Plusminus wordt de taboedoorbrekende documentaire van Jöran Moerkens vertoond: ‘Zlatan is gek!’

Een unieke kijk op bipolariteit

De documentaire belicht bipolariteit vanuit diverse perspectieven en heeft als voornaamste doel het doorbreken van het taboe rondom bipolaire stoornissen. Door middel van deze film willen we meer inzicht geven in de aandoening en de impact ervan op het dagelijks leven. Tegelijkertijd biedt ‘Zlatan is gek!’ een boodschap van hoop: het is mogelijk om, ondanks een bipolaire stoornis of andere psychische uitdagingen, de regie over het eigen leven te herstellen.

Gesprek met de maker

Na de vertoning van de documentaire is er een gelegenheid om in gesprek te gaan met de maker ervan, Jöran Moerkens. Hier krijg je de kans om dieper in te gaan op zijn persoonlijke ervaringen met bipolariteit en om vragen te stellen over de totstandkoming van de film.

Praktische informatie en inschrijving

Meer informatie over de film, het programma en de bereikbaarheid van UPC Duffel vind je hier.

Inschrijven voor deze bijzondere avond kan tot 17 maart via deze volgende link.

  • Deel deze pagina: