Main content

Datum: 13 juni 2024

Tijd: 19:00 - 20:30

Locatie:
Online
Online

Website

Organisatie: Similes

Eén op de vier personen krijgt ooit in zijn leven te maken met psychische problemen. Maar wat doe je als die persoon een familielid is of iemand in je nabije omgeving? Wat gebeurt er dan en hoe ga je daarmee om?

Tijdens deze online infosessie krijg je meer inzicht in hoe psychische problemen ontstaan en wat de impact ervan kan zijn op jouw gezin. Ze bespreken hoe je hulp kunt zoeken, zowel voor je naaste als voor jezelf. Concrete tips over zelfzorg en communicatie helpen je beter met de situatie om te gaan.

Ervaringsdeskundige Johan Perty

De sessie wordt begeleid door Johan Perty, freelance lesgever bij Similes. Johan begeleidt al enkele jaren lotgenotencontacten voor naastbetrokkenen rond borderline en heeft zelf ervaring in het omgaan met psychische kwetsbaarheid binnen zijn omgeving. Hij heeft ook een opleiding tot ervaringsdeskundige gevolgd.

Prijs

  • € 3 voor leden van Similes vzw
  • € 6 voor niet-leden

Mis deze kans niet om waardevolle inzichten en praktische tips te verkrijgen over het omgaan met psychische problemen binnen je naaste omgeving. Meld je aan en leer hoe je zowel jezelf als je naaste kunt ondersteunen.

  • Deel deze pagina: