Main content

Auteur: Freya Spillemaeckers

Uitgever: Boekscout

Ga mee op reis door dit intieme dagboek als een veerkrachtige ziel door de hoogte- en dieptepunten van het leven navigeert.

Elk bericht onthult een fragment van de essentie van de auteur, van het heldere begin van de liefde tot de schaduwen van vroegere trauma’s. Ontdek thema’s als geestelijke gezondheid, relaties en de delicate balans tussen hart en verstand met rauwe authenticiteit.

Terwijl de auteur pestkoppen confronteert, innerlijke demonen bestrijdt en troost zoekt in de liefde, ontvouwt zich een diepgaande transformatie. Het dagboek wordt een heiligdom – een plek van kwetsbaarheid waar littekens worden blootgelegd en kracht wordt gevonden in tegenspoed.

A Nightmare Called Adolescence nodigt lezers uit om na te denken over hun eigen reis. Van de strijd van de jeugd tot de complexiteit van volwassen relaties, dit dagboek vangt de blijvende geest van de mensheid. Bereid je voor om ontroerd en geïnspireerd te raken, herinnerd te worden dat veerkracht altijd gevonden kan worden, zelfs in de donkerste momenten.

Koop het boek hier!


Maak kennis met Freya Spillemaeckers, geboren in 1998, een toegewijde webredactrice bij PsychoseNet.be. Ondanks haar jonge leeftijd van 25 jaar heeft ze diepgaande trauma’s meegemaakt, waaronder pesten en andere uitdagende ervaringen. Deze beproevingen voedden haar passie voor de verdediging van de geestelijke gezondheid, een zaak die ze vurig verdedigt. Met een BA in Toegepaste Psychologie en een MA in Social Media Communications combineert ze haar academische kennis met persoonlijke inzichten om het stigma rond geestelijke gezondheid te doorbreken. Met een oprechte missie om het stigma rond geestelijke gezondheid te doorbreken, verweeft ze haar persoonlijke ervaringen in haar werk en biedt ze inzichten en empathie aan mensen die op zoek zijn naar begrip en steun.

  • Deel deze pagina: