Main content

Dankzij de steun van Safety jogger mag Psychosenet België 20.000 mondmaskers weggeven aan Psychiatrische ziekenhuizen, Centra voor Geestelijke Gezondheidszorg of andere GGZ medewerkers.

De impact van corona op de GGZ

In de zorgsector zijn er grote tekorten aan mondmaskers. Dat ook de geestelijke gezondheidszorg met die noden zit, wordt vaak vergeten. De coronacrisis heeft nochtans een grote impact op het psychisch welzijn van velen. Om hulpverleners in de GGZ een hart onder de riem te steken, of liever gezegd, een masker voor de mond, stelt het bedrijf Safety Jogger 20.000 mondmaskers gratis ter beschikking.

Steentje bijdragen

“We hebben onze goede banden met een Chinese leverancier aangewend om dit voor mekaar te krijgen”, zegt Tom Gybels, woordvoerder Safety Jogger. “We vonden het bij Safety Jogger onze verantwoordelijkheid om iets te doen en zijn blij dat we via deze weg ons steentje kunnen bijdragen in de strijd tegen het coronavirus.”

Snel een mailtje

De mondmaskers worden verdeeld in pakketjes van 500. Stuur de gegevens van jouw psychiatrisch centrum, CGG of andere GGZ instelling naar info@psychosenet.be.

Wij zorgen ervoor dat jullie vraag zo snel mogelijk behandeld wordt en dat de maskertjes gratis bij jullie worden geleverd.

 

  • Deel deze pagina:

Reacties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *