Main content

In een recente ontwikkeling heeft de ISPS (International Society for Psychological and Social Approaches to Psychosis) aangekondigd dat het live streamen van de aankomende studiedag “Generatie op Generatie – Spoken uit het verleden” op 18 juni 2024 in Apeldoorn is geannuleerd. Dit besluit komt voort uit een combinatie van hoge kosten en een lagere interesse in de online ervaring.

Toegangsprijzen update

Tevens heeft het bestuur besloten om aanpassingen aan te brengen in de entreeprijzen, rekening houdend met de verschillende deelnemersgroepen. Op veler verzoek wordt er nu een aparte categorie aangeboden voor mensen met psychose-ervaring en hun familieleden. De toegangsprijs voor deze groep is vastgesteld op € 75,00 per persoon.

Over de studiedag

De studiedag, gehouden op dinsdag 18 juni 2024 in Het Vierhuis, Apeldoorn, is gericht op het onderzoeken van hoe “Spoken uit het verleden” zich manifesteren via psychotische ervaringen en hoe deze ervaringen worden doorgegeven van generatie op generatie. Met een scala aan lezingen en workshops, belooft de dag inzicht te bieden in de oorsprong van trauma’s en manieren om deze te begrijpen en ermee om te gaan.

Inschrijving en lidmaatschap

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven door een e-mail te sturen naar info@isps-netwerk-nederland-vlaanderen.nl met vermelding van naam en de keuze voor de middagsessie in de vier zalen. Bovendien biedt ISPS voordelen aan voor deelnemers die direct lid worden, waaronder aanzienlijke kortingen op de inschrijvingskosten en toegang tot exclusieve webinars en internationale publicaties.

Meer informatie

Voor meer informatie over de sprekers, workshops en inschrijvingsdetails, kunt u terecht op de website van ISPS: www.isps-netwerk-nederland-vlaanderen.nl.

  • Deel deze pagina: