Main content

Heel wat mensen hebben een hulpverlener gekend die voor hen het verschil maakte. Ze willen deze personen dan ook graag bedanken. Kelly vertelt over de hulpverlener die zij graag in de bloemetjes wil zetten.

Wie ben jij?

Ik ben Kelly en heb reeds heel wat hulpverlening gehad. Tijdens mijn jeugdjaren heb ik verschillende moeilijkheden gekend waardoor ik werd opgenomen in de kinderpsychiatrie. Nadien heb ik ook enkele keren ambulante hulp gekregen van een psycholoog en ervaringsdeskundige.

Waarom had jij een hulpverlener nodig?

Voornamelijk voor emotionele problemen. Ik ben rond 20 jarige leeftijd begeleid zelfstandig gaan wonen. Mijn hulpverlening werd afgebouwd, maar ik had het gevoel dat ik nog steeds hulp nodig had. Hierdoor ben ik zelf op zoek gegaan naar extra hulp, waardoor ik terecht kwam in Noolim bij de psychiatrische thuiszorg.

Wie was deze hulpverlener?

Caroline was voor mij een zeer warm iemand. Ze luisterde oprecht naar mij. Ik was zeer onstabiel en had vaak wisselende emoties. Caroline heeft ervoor gezorgd dat ik dit terug in balans kon brengen. Ik kon steeds op haar terugvallen.

Hoe heeft deze jou geholpen?

Ze leerde mij aan mezelf werken waardoor ik mezelf beter leerde kennen en bewuster met mezelf aan de slag ging. Ze stelde haar vragen zodanig dat ik dieper ging nadenken en meer inzicht creëerde. Soms kreeg ik huiswerk mee. Hierdoor werd ik me bewust van waar ik stond in mijn leven en waar ik nog vast liep.

Wat wil je hem/haar persoonlijk laten weten?

Ik ben haar heel dankbaar voor alle hulp die ze mij heeft geboden. Ze is steeds in mezelf blijven geloven, zelf wanneer ik zelf niet meer geloofde. Ze moedigde mij aan om te blijven doorgaan. Ik vind het knap hoe ze in het leven staat. Voor mij is ze een voorbeeld naar wie ik opkijk. Ze gaat zelf met haar kwetsbaarheden om, maar blijft evengoed in haar kracht staan.

 

Wil jij ook aan jouw hulpverlener laten weten dat hij of zij voor jou het verschil maakte, gebruik dan dit kaartje. Zo zet je hem of haar even in de bloemetjes.
  • Deel deze pagina: