Main content

Heel wat mensen hebben een hulpverlener gekend die voor hen het verschil maakte. Ze willen deze personen dan ook graag bedanken. S. vertelt over de hulpverlener die zij graag in de bloemetjes wil zetten.

Wie ben jij?

Mijn naam is S. Sinds enige tijd ben ik in therapie. Mijn grootste hobby is lezen, ik ga wekelijks naar de bibliotheek. Ook naaiwerk en knutselen is iets wat ik zeer graag doe.

Waarom had jij een hulpverlener nodig?

Ik heb een dissociatieve stoornis. In therapie heb ik geleerd om met deze problematiek te leren omgaan.

Wie was deze hulpverlener?

Ik ben zelf op zoek gegaan naar een hulpverlener die ik had leren kennen. Toen ik deze privé benaderd had, kon ik daar meteen terecht. Tot op de dag van vandaag ga ik nog steeds regelmatig bij hem langs.

Hoe heeft deze jou geholpen?

Hij maakt gebruik van EMDR en geeft af en toe een cursus over lichaamsgericht werken.

Hebt u reeds andere hulpverleners gekend? Indien ja, wat doet de huidige hulpverlener om het verschil te maken?

Ik heb reeds één andere hulpverlener gekend, ik ben 13 jaar bij hem in therapie geweest. Deze hulpverlener ging heel hard in op mijn verschillende persoonlijkheden.

Mijn huidige hulpverlener doet dat niet. Hij praat met mij in het hier en nu. Bovendien praat hij met mij alleen en niet met mijn andere persoonlijkheden. Als hij ziet dat ik niet volledig aanwezig ben, zorgt hij ervoor dat ik zelf volledig aanwezig ben voor we verder gaan.

Wat wil je hem/haar persoonlijk laten weten?

Ik ben heel blij met de aanpak die hij hanteert. Hij heeft mij als het ware gered, want het gaat vaak niet goed met mij. Bovendien kan ik steeds bij hem terecht. Voor mij is dit gewoon een top hulpverlener. Hij toont heel wat inzet en oordeelt nooit.

 

Wil jij ook aan jouw hulpverlener laten weten dat hij of zij voor jou het verschil maakte, gebruik dan dit kaartje. Zo zet je hem of haar even in de bloemetjes.
  • Deel deze pagina: