Main content

De opleiding ‘Permanente Vorming Herstelgerichte Geestelijke Gezondheidszorg‘ gaat voor de 3de keer van start in het academiejaar 2021-2022. Wil je ‘herstelgericht werken’ op jouw afdeling faciliteren, dan mag je deze opleiding beslist niet missen. Nieuwe inzichten en kersverse ideeën, stevig onderbouwd met wetenschappelijke kennis, helpen de herstelvisie te concretiseren en te verspreiden.

10 lesdagen, telkens op maandag van 09.30 tot 17.00

In deze permanente vorming wordt er aandacht besteed aan het transdiagnostische denken, een gepersonaliseerde diagnose, de procesevolutie, collaboratieve zorg en de positie van de deskundige. Men krijgt input vanuit verschillende disciplines om zo een meer multidisciplinaire kijk en aanpak te bestendigen in de GGZ.

Maandagen om echt naar uit te kijken

De multidisciplinariteit vertaalt zich ook in de deelnemers. Er wordt geopteerd voor een evenwichtige verdeling van de deelnemers vanuit de verschillende disciplines (artsen, psychologen-orthopedagogen, sociaal werkers, psychiatrisch verpleegkundigen, ervaringsdeskundigen, ergotherapeuten). Dit leidt alvast tot een kruisbestuiving van informatie en een verdere uitbreiding van het netwerk.

Hieronder vind je alles wat je moet weten:

Vorming
Programma
Selectiecriteria
Brochure


Kandidaten richten hun motivatiebrief en CV via e-mail aan Katrien Jordaens en Stijn Vanheule op pevherstelgerichteggz@gmail.com. Inschrijvingen lopen van 15 mei 2021 tot 15 augustus 2021.

  • Deel deze pagina:

Reacties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *