Main content

1 oktober 2023 is het weer zover: de start van de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid! De campagne staat in het teken van ‘kracht’. Onder het motto #samenveerkrachtig roepen we op om samen trots te zijn op onze krachten –groot en klein – èn om deze krachten ook in te zetten om anderen te helpen.

Tegelijkertijd draait de campagne ‘Open Geestdagen’ van Te Gek!? en Zorgnet-Icuro op volle toeren. Tijdens het weekend van 7 en 8 oktober gaan de deuren van de geestelijke gezondheidszorg over heel Vlaanderen wagenwijd open voor het publiek. 

PsychoseNet doet mee

Ook de online platformen die geestelijke gezondheidszorg ondersteunen zetten hun beste beentje voor. 

Op zaterdag 7 oktober organiseert het online-informatieplatform PsychoseNet een info-zoom-moment tussen 11 en 12.00 u. Iedereen is welkom om via zoom aan te sluiten. Er zullen vragen kunnen worden gesteld over onze werking, over het e-spreekuur, over onze jaarcampagne ‘stemmen over psychose’,… kortom, over alles wat PsychoseNet aanbiedt en vooral waar je het kan terugvinden. Je gaat in gesprek met Leen Verhaert, coördinator van PsychoseNet en met bestuurslid Kim Steeman, directeur van het Familieplatform.

Wil je deelnemen?

Stuur een mail naar info@psychosenet.be met als onderwerp ‘Open Geestdagen – PsychoseNet’. Wij bezorgen je 7 oktober om 11.00 u een link om te zoomen via het email-adres dat je opgeeft. Vergeet die dag niet te vragen naar de Open Geest-sleutelhanger die we je graag opsturen.

Team PsychoseNet kijkt alvast uit om jullie te ontmoeten!


Wat zijn de Open Geestdagen precies?

Hoe ziet de Open Geest-sleutelhanger er uit?

Alles te weten komen over 10-daagse van de geestelijke gezondheidszorg 2023 kan via deze link

 

  • Deel deze pagina:

Reacties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *