Main content

De PsychoseNet-community stelt haar meters en peters voor!

Tune in op de livestream via deze link

PsychoseNet.be is een online platform waar alle burgers terecht kunnen voor objectieve en hoopvolle informatie over psychose en over psychische gezondheid in het algemeen. PsychoseNet brengt psychische problemen terug naar haar oorsprong, daar waar ze ontstaan zijn, in een context, met een veelheid aan intermenselijke relaties. PsychoseNet streeft niet naar één sluitend antwoord op het ontstaan van psychische aandoeningen maar zoekt v􏰍ele antwoorden􏰁􏰎, voor elk mens anders.

Ben jij cliënt, familie, betrokkene, ervaringswerker, professionele hulpverlener of gewoon geïnteresseerd in mentaal welzijn… 

…met 1 klik op de link kan je vanuit je luie zetel 26 november om 19.30 u genieten van het enthousiasme van Evi Hanssen, Dirk De Wachter, Marianne Hoet en Sven unik-id, die hun schouders zetten onder dit project. Er staat best wat op stapel. Er zullen ook heel wat mensen exclusief worden uitgenodigd om aanwezig te zijn die avond, om live de vierde verjaardag van PsychoseNet België mee te vieren.

We maken er een groot feest van en willen graag iedereen erbij. 


Om onze werking verder te kunnen blijven zetten, zijn we permanent op zoek naar steun. Lees hierover meer via deze brief.

Steun ons!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • Deel deze pagina:

Reacties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *