Main content

Wat is psychose? We stelden 100 mensen deze vraag en we kregen 100 verschillende definities. Benieuwd naar die definities? We hebben ze gebundeld in een mooi boekje.

Wat is psychose?

Vraag 100 mensen om een definitie van psychose en je krijgt 100 verschillende definities. Sommige vinden elkaar op inhoud, andere staan lijnrecht tegenover elkaar. Voor de één is het een breuk met ‘de realiteit’, voor de ander een (betekenisvolle) spirituele ervaring. Duidelijk is: er bestaat niet één definitie van psychose.

In dit boekje lees je 100 definities, ingezonden door mensen met psychose-ervaring, naasten en hulpverleners.
Met deze verzameling hopen we bij te dragen aan meer begrip, inzicht en inspiratie rondom het thema psychosegevoeligheid.

definities psychose

Bestellen

Wil je het boekje ontvangen? Leuk! We zijn er erg trots op. Stuur ons een donatie van (minimaal) €7,50 per boekje en vermeld daarbij je adres en het aantal te ontvangen boekjes, dan doen wij ze naar je op de post. Met deze bijdragen kunnen wij druk- en verzendkosten bekostigen. Doneren kan via de donatiepagina.

Wil je meer dan 5 boekjes bestellen of een toekomstige uitgave sponsoren, mail naar definities@psychosenet.nl.

Wil je het boekje graag ontvangen maar heb je de middelen niet om een donatie te doen? Stuur een mail naar definities@psychosenet.nl.

Met dank aan

Deze uitgave is mogelijk gemaakt met financiële steun van jongerenorganisatie Digg’Out en individuele donaties. Veel dank voor jullie steun aan PsychoseNet!

  • Deel deze pagina: